tiistai 23. elokuuta 2016

Kamulla ratsastelua

Ollaan Idan kanssa käyty monena päivänä ratsastamassa Turottarella ja Kamulla. Itse olen mennyt nyt vähhän enemmän Kamulla ja postausta ei ole sen takia tullut ettei ole ollut kuvia, mutta nyt niitä olisi, kun opetettiin iskäkin kuvaamaan ;) Turottarenhan jalka on jo parantunut ja Ida on sillä mennyt ihan perus juttuja kaikissa askellajeissa. Kamulla en ole mennyt vielä kuin pelkkää käyntiä sillä se on vielä hyvin osaamaton, ja käynnissä ollaan tehty ihan perusjuttuja, eli voltteja, pysähdyksiä ja loivaa kiemurauraakin.
Jos ihmettelette miksei Kamulla ole turpahihnaa, niin sen takia,
kun Kamulla on juuri tuon turpahihnan kohdalla pieni haava, niin
  ei haluta, että turpahihna hankaa sitä :)
Peruutuksiakin olen yrittänyt kokeilla, mutta heppa ei ihan ymmärtänyt mitä siltä halusin. Kamulla on ollut vähän ongelmana, että se tuppaa pysähtymään ja päättää ettei tästä liiku mihinkään teit mitä tahansa siellä selässä. Kuitenkin joka kerta vaan oppinut enemmän, ja kun toissapäivänä sillä ratsastin, niin ei pysähtynyt kertaakaan ellen pyytänyt, huippu heppa!



Ensi kerralla aletaan varmaan hijomaan vähän ravia. Ida on kyllä sillä pienen pätkän ottanut ravia, mutta heppa vaan kiihdytti menemään häntä tötteröllä..



Tämä postaus jäi nyt vähän lyhyeksi, mutta toivottavasti saitte nyt vähän selville miten meidän omalla heppa rintamalla menee :D Ja nyt minulla onkin aika monta postausta jotka olisi tarkoitus toteuttaa, joten blogikin alkaa pikku hiljaa palailemaan kesälomilta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti