maanantai 22. elokuuta 2016

Kiviojan koulukisat

Moikka! Viimeviikon perjantaina olin Kiviojan koulukisoissa. Kisoissahan menin siis Fionalla ja nämä olivat jo meidän neljännet yhteiset kisat!♥ Luokkana toi sama kuin keväällä eli HeC, E.B Special 2015.

Kuvista kiitos Emilialle!
Ensimmäinen luokka alkoi viideltä ja olimme jo ennen viittä paikalla. Ennen omaa rataa katseltiin muitten ratoja ja autoin Jennaa harjaamaan ja laittamaan varusteet Fionalle, sillä hän meni Fionalla ensimmäisenä. Jennan radan jälkeen nousin itse satulaan ja tällä kertaa minulla oli paljonkin aikaa verkata. Aluksi kävelin pitkin ohjin ja tein sitten ravissa voltteja ja temmonlisäyksiä ja menin myös keskikäyntiä, juuri niitä mitä radallakin pitäisi mennä. Laukassa tein keskiympyröitä ja menin myös uraa pitkin laukkaa. Ennen  rataa kävelin vielä ja poni meni jo vähän muodossakin. kävelin sitten vielä ihan pitkin ohjin ja enne rataa otin vielä ravia. Poni oli verkassa ihan super, joten hyvillä mielin radalle!
Radasta lyhyesti, että poni oli super! Ratsastaja teki välillä omia virheitä ja temmonlisäyksessä oli saanut mennä vielä rohkeammin. Keskikäynti meni meidän osalta tosi hyvin, enkä aluksi olisi uskonut, että oltaisiin saatu niin hyvää käyntiä.
Laukat menivät hyvin, vaikka nosto tulikin vähän liian aikaisin, mutta muuten rata meni hyvin ja oon tosi tyytyväinen rataan ja poniin♥
Tarkoituksena oli saada parempi rata kuin viimeksi ja niin saatiinkin! Radasta saatiin 64,04% ja seitsämäs sijakin taidettiin saada :D


Rakastan♥
2 kommenttia: