perjantai 5. elokuuta 2016

Kuninkuusravit 2016

Niikun viime postauksessa lupailinkin, niin teen nyt postauksen kunkkareista jossa olimme viime viikonloppuna. Ja kunkkarit siis järjestettiin tänä vuonna Turussa.

Kuninkuusravit toisin sanoen kunkkarit kesivät siis kaksi päivää. (lauantaista sunnuntaihin) Me lähdettiin ajamaan jo perjantaina olemme yleensä yöpyneet asuntovaunussa, mutta tällä kertaa mukanamme oli teltta. Majapaikkamme oli siis ruissalossa, ja määränpääsämme olimme vasta myöhään illalla. Sillä lähdimme ajamaan vasta neljältä, iskän päästyä töistä. Lauantaina herätys oli kahdeksalta. Tehtyämme kaikki aamutoimet lähdettiin ajamaan Turun lentokentälle ja sieltä bussilla raviradalle.Kuninkuuskisan oma suosikkini oli kahden vuoden takainen ravikuningas Köppinen.
 Joka olikin kokonaiskilpailussa toinen, niin lähellä, mutta silti niin kaukana!!


Päivä meni katselessa raveja ja kierellen ravitoria syomistä unohtamatta. Ravit loppuivat joskus siinä 5 aikaan. Loppupäivä vietettiin ruissalossa uimassa ja kierellen luontopolkuja ja kuvaillen.


Sunnuntai sujui oikeastaan samalla tavalla kuin lauantai. Ohjelmassa oli myös Ypäjän suomenhevoskatrilli ja esittäytymässä kävi myös vuosien 2001, 2002 ja 2005 ravikunigas Santeri Dahlia. Viikonlopun kruunasi kun tämän vuoden ravikunigatar ja ravikunigas kruunattiin!

Kunigatar Saaga S

Kuningas Vitter


Ja tämä yleisömäärä! Yhteensä katsojia oli koko viikonloppuna 54 078 tuhatta!


2 kommenttia: