lauantai 18. helmikuuta 2017

Peltorallia

Moikka! Lauantaina meninkin tunnilla pitkästä aikaa Emerillä! Viimekerrasta onkin jo puolivuotta... Poni on siis ollut jonkin aikaa saikulla ja vuodenvaihteessa palaillut tunneille.


Kuvista kiitos Iinalle ja Viiville! Käveltiin alkukäynnit ja alettiin ottamaan ohjia tuntumalle ja tehtiin käynnissä ensin muutamia voltteja ja taivuteltiin niillä poneja. Alettiin sitten ravaamaan ja tekemään tehtävää jossa piti ensin tehdä voltti E:hen harjoitusravissa ja voltin jälkeen tekemään avotaivutusta tallin puoleiselle sivulle. Emer tuntui tosi kivalta ja saatiin ihan hyviä pätkiä avoja.Tehtiin avoja vielä toiseen suuntaan, joissa tuli myös ihan jees pätkiä. Taidettiin sitten mennä välikäynnit ja sen jälkeen otettiin laukkaa molempiin suuntiin.
Emer tuntui laukassa tosi hyvältä molempiin suuntiin. Oikeaan suuntaan poni ei taipunut kauhean hyvin kulmissa, mutta lopulta saatin korjattua asia. Volteilla Emer taipui oikein kivasti ja olin kyllä ihan fiiliksissä laukkojen jälkeen!Mentiin sitten vielä ottamaan vähän laukka spurtteja pellolle ja Emeriltä löytyi kyllä vauhtia!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! Teillä on kyllä hyvän näköistä menoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia! Teillä on kyllä hyvän näköistä menoa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia! Teillä on kyllä hyvän näköistä menoa!

  VastaaPoista
 4. Voihan Emer <3 :D
  Todella hyvältä näytätte ja vauhtia näyttäisi ainaskin peltokuvien perusteella löytyvän ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja niinhän sitä löytyikin! ;D

  VastaaPoista