maanantai 6. helmikuuta 2017

Hyvää treeniä!

Moikka! Tässä postauksessa kerron nyt minun lauantain tunnista ja eilisen ratsastuksesta Turottarella.

Lauantain tunnista minulla ei ole kuvia, mutta menin Etydillä ja poni oli ihan super hyvä! Tunnin aiheena oli asetus, taivutus ja suoristus. Meillä tuli aika paljon hyviä pätkiä ja laukassakin osasin jotenkin istua oikein satulassa ja vaikuttaa sillä poniin, eikä kaasuteltu tuhatta ja sataa. Ja saatiinkin kehuja hyvistä laukkapätkistä!


Sunnuntaina tuuppailtiin sitten Turtsin kanssa ja heps oli super!♥ Alkuun tehtiin käynnissä muutamat pysähdykset, peruutukset ja voltit ja alettiin sitten ravailemaan. Ravissa tehtiin käyntiin siirtymisiä, voltteja ja ympyröitä. Turtsi tuntui tässä kohtaa hieman hassulta, en kyllä tiedä miksi :D  Heppa tuntui kuitenkin ihan hyvältä, vaikka välillä ravi tuntui menevän juksemiseksi, mutta puolipidätteillä ravi kuitenkin pysyi jotenkuten hallussa.
Kävelin jonkun aikaa ja aloin sitten taas ravailemaan ja ottamaan pikkupätkiä laukkaa. Laukassa heppa oli hyvä, eikä niistä oikein mitään muuta sanottavaa ole.
Laukkojen jälkeen työskentelin käynnissä pohkeenväsitöjä. Ja saatiin meidän ekat kunnon pohkeenväistöt, hieno heps! Kävelin sitten vielä loppukäynnit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti