torstai 2. helmikuuta 2017

Kuulumisia ja kuvia

Moikka! Blogi on ollut nyt aika hiljaisena, kun ei ole ollut oikein mitään mistä postailla, kun tunneista ei ole kuvia ja omien heppojen kanssa ei ole nyt mitään ihmeellistä tapahtunut. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus jakaa vähän kuvia joita käytiin ottamassa sunnuntaina ja kertoa myös vähän kuulumisia.


 Turtsille ja Kamulle kuuluu hyvää! Ida jokin aika sitten ratsasti Turottarella ja heppa ei enään yskinyt ratsastaessa kun vähän alussa, mutta se kuitenkin loppui kun Ida alkoi vähän ravailemaan. Eli heinien vaihtaminen taisi auttaa! Ida teki aika rennon ratsastuksen ja antoi Turtsin liikkua vähän vapaammin, ettei aina tarvitse ottaa niin vakavasti ja heppa tykksikin kun pääsi laukassa menemään omaa vauhtiaan ;)
Kiviojilla olen mennyt nyt kerran uudella tuttavuudella Erinillä, joka oli oikein mukava nuori poni! Menin myös yhden tunnin Ninnillä, maaston Queenilla ja viimelauantaina Ennillä. Toivon, että saisin nyt ensitunnille Fionan, kun taas tullut pientä taukoa ponista♥

Blogini on myös nykyään jalustin.netsissä, en tiedä kyllä saako sieltä yhtään lisää lukijoita, kun kumminkin siellä on niin paljon muitakin blogeja. Sain myös vihdoin uuden bannerin blogiini, josta kiitokset Emilialle!
:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti