maanantai 12. syyskuuta 2016

Pomppuponi Queen

Viime viikon lauantain tunnit oltiin siiretty perjantaille, meillä oli estetunti ja menin ihan uudella tuttavuudella Queenilla, joka oli saapunut Kiviojille viime kuussa. Käveltiin alkukäynnit ja verkattiin ravissa lyhyesti, poni tuntui tässä kohtaan ihan kivalta. Alettiin sitten laukkaamaan pääty-ympyrällä. Laukattiin myös hetken aikaa kevyessä istunnassa ja Queen laukkasi kivasti, vaikka olisi saanut liikkua vielä energisemmin eteen päin.
Laukattiin myös toiseen suuntaan pääty-ympyrällä. Ravattiin pieni hetki ja alettiin tulemaan pientä ristikkoa ravissa jonka jälkeen jatkettiin laukassa ja sitten takaisin raviin ja käyntiin. Otettiin mukaan sitten vielä muuri. Queen teki ihan kivat hypyt, mutta ristikolla Queen teki aika ison hypyn ja minulta lähti jalustin ja muurilta minulta lähti vilä toinen jalustin, mutta hengissä selvittiin ja tultiin vielä uudestaan tuo ja tuli jo paremmat hypyt.

Poni vaan varmisteli, ettei puomit tipu ;)


Alettiin tulemaan sitten rataa niin, että tultiin ristikko ja muuri, sitten lävistäjällä olevat kaksi pystyä ja toisella lävistäjällä lankku ja vesieste. Tämä rata meni hyvin ja Queen hyppäsi hyvin. Viimeisselle linjalle tuli vaan vähän huono tie, mutta yli päästiin.

Nostettiin sitten esteitä isommiksi ja isoin oli lävistäjän yksi pysty joka oli 75cm joka oli oma este enkkani! Tämä rata meni myös hyvin ja Queen oli ihan super!♥
Käytiin vielä hyppimässä maastoesteitä, siellä oli pari estettä mitä Queen ei ole hypännyt, mutta yli päästiin ja saatiin kokeilla uutta maastoestettäkin! Käytiin vielä loppuverkkaamassa kentällä. Ja Queen alkoi yskimään niin kovin, ettei se mennyt enään viimeiselle tunnille, joten vein sen ulos. Fiilikset tunnin jälkeen olivat ihan katossa sillä poni oli vaan niiiin super ja oli kiva päästä hyppäämään vihdoin! Perjantaina onkin tallin esteharjoituskisat ja päätin laittaa toiveeksi Queenin, tällä kertaa ei sitä omaa luotto ja lempiponia Fionaa, mutta vaihtelu tekeekin ihan hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti