torstai 22. syyskuuta 2016

Harjoitusestekisat

Moikka! Minulla oli viime perjantaina harjoitusestekisat kiviojilla. Menin Queenilla 60cm. En nyt hirveästi tässä ala mitään ihmeellisempää kertomaan joten hypätään suoraan verkkaan. Olin siis ensimmäinen joka meni Queenilla ja verkka meni tosi hyvin Queen teki tosi hyvät hypyt ja lähdin hyvillä mielin radalle :)  Kuvista kiitos Emilialle, Viiville ja Sallalle!

Rata lähti hyvin itse olisin voinut mennä lyhyempää reittiä 2 esteelle ja voittaa siinä aikaa, mutta halusin kuitenkin saada hyvän tien esteelle. Sitten 3 esteelle tuli myös hyvä hyppy, mutta 4 esteelle poni teki aika ison hypyn johon en ollut ihan varautunut ja esteen jälkeen menin vähän kaulalle, mutta sain itseni nopeasti ylös. Ja jatkettiin laukassa 5 esteelle tälle tulin aika lyhyt tie, mutta hyvä hyppy ja 6 esteellä kävi sama mitä 4 esteellä ja siinä oli vähän tasapainoilua, mutta siinäkin jatkettiin reippaasti 7 esteelle jolle tuli hyvä hyppy.


Myös viimeiselle esteelle 8 tuli hyvä hyppy ja, vaikka rata olisi voinut mennä paremminkin olen tyytyväinen poniin♥ Saatiin siis 0vp aika oli 58 sek ja risat. Oltiin 16/22 eli ei nyt mitenkään kauhean hyvin, mutta tästä on ihan hyvä jatkaa eteenpäin!

2 kommenttia: