keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pieni valkoinen

Moikka! Nyt teille tulin vähän postaamaan viimeviikon lauantain tunnista. Tunnista en taaskaan kerro mitään tarkasti, mutta ensi kerralla tulee vähän tarkempaa stooria! Tunnin menin Celestellä niinkun voi otsikosta päätellä. Tunnilla mentiin jälleen puomeja tällä kertaa kuitenkin erinlaisessa muodossa. Pellon puoleisella sivulla oli 3 puomia jota mentiin ravissa molempiin suuntiin. Toiselle puolelle kenttää tehtiin loivaakiemurauraa. Mentiin myös tuota tehtävää hetki ilman jalustimia. Celeste oli aika kivan tuntuinen. Poni olisi saanut puomeilla vähän venyttää enemmän kaulaansa, mutta muuten meni nätisti.

Kaikki kuvat (c) Sonja Saira


Käveltiin välikäynnit, kun oltiin hetki kävelty tehtiin puomeista pieni puomikasa ja mentiin se pari kertaa ravissa. Jonka jälkeen mentiin puomikasaa laukassa molempiin suuntiin ja tehtiin tallin puoleisille kulmille voltit ravissa. Celeste ei millään meinannut oikeaan suuntaan nostaa laukkaa, pari hyvää pätkää saatiin. Toiseen suuntan meni huomattavasti paremmin.Ja Celeste laukkasi tosi hyvin.Tähän loppuun sitten ikävempi uutinen. Moni varmasti tieää Turottaren täys siskon ja tarhakaverin Turon palman joka toimii meillä jalotus tammana. Turon palma oli saanut jalkaansa ikävän haavan jonka olisi voinut parantaa, mutta kun vietiin heppa klinikalle todettiin, että sen toisessa jalassa olisi joku hankoside juttu. Ja kaiken lisäksi Palma oli myös kantavana ja varsa oli kääntynyt mahassa väärinpäin ja kohtu oli tulehtunut. Palma ei olisi selvinnyt välttämättä siitä ja hoito olisi ollut kallista. Kaiken lisäksi sen jalka ei olisi kantanut kovin pitkään ehkä pari kuukautta, joten Turon Palma jouduttiin lopettamaan pari viikkoa sitten :/ Itse olen jo tuosta toipunut ja Turon palmalla ei ollut sentään niin paljon tunne arvoa, tällä en kuitenkaan tarkoita, että en välittäisi siitä. Turon Palmalla oli hyvä elämä ja kisasi raveissa korkealla tasolla aina tamma huipulle saakka. Tehden myös tammojen suomenennätyksen. Ja ollut myös kaksi kertaa mukana kuningatarkilapilussa kuninkuusraveissa. Turottarelle nyt koitetaan jostain katsoa kaveria. Ja katsotaan nyt mistä löytyisi joku sopiva. Ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä.

Turottarella ei nyt vähään aikaan olla ratsastettu sillä kenttä on ihan jäässä. Olen käynyt vähän maasta käsin tekemässä pieniä temppuja sen kanssa. Toivoaan, että kenttä tulisi parempaan kuntoon, että päästäisiin ratsastelemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti