tiistai 15. maaliskuuta 2016

Paljon ratsastuskuvia

Vimeviikon lauantaina sain kuvaajan tunnille ja myös tämän viikon lauantaiksi, joten tästä postauksesta tulee aika kuvatäyteinen postaus! Viime Lauantaina meidän tunti piti yhdistää yhden toisen tunnin kanssa, koska meidän tunnilta oli jäänyt niin paljon porukkaa pois. Ja opettaja olikin Kati joka siis opettaa toisia tuntilaisia. Tuolla tunnilla käy sellaisia ratsastajia jotka eivät ole kovinkaan kauan vielä ratsastaneet, joten tehtiin aika sellaisia ihan perus juttuja. Ratsuna siis toimi poni jolla en ole mennyt piiiitkään aikaan eli Jason!

Kiitos Jason kuvista Viiville!
Tuosta tunnista en hirveästi mitään kerro niinkun jo sanoin tehtiin ihan perus juttuja ja lopuksi pelattiin vielä vähän jalkapalloa ponejen kanssa. Alkutunti meni lähinnä siinä, että koitin palautella mieleen miten Jasonia oikein ratsastetaan. Jason oli aika laiska ja koko ajan piti pyytää eteen päin. Jossain vaiheessa poni meni ihan ookoosti.

Menihän se välillä ihan hienosti ;)
Viimeviikon lauantaina menin tunnin Annilla. Tunnilla tehtiin samanlaista puomi tehtävää mitä torstaina. Tuosta torstain tunnista kerroinkin viime postauksessa, mutta nyt tuntiin. Anni oli alkutunnista aika laiska. Käynnissä teimme omatoimisesti voltteja. Ravissa lähdimme menemään puomit jotka siis olivat kulmissa. Tällä kertaa tehtiin puomeille loivaa kiemurauraa. (torstain tunnista poiketen) Mentiin myös vaan puomit ilman kiemurauraa. Ja samat toiseen suuntaan. Sitten aloimme tehdä puomeille voltteja ravissa, mentiin tätä tehtävää myös molempiin suuntiin.

Anni kuvat (c) Anni.P
Kävelimme sitten pienet välikäynnit ja aloimme menemään laukkatehtävää. Laukassa meidän piti nostaa laukka B:n kohdalta ja laukata puomit jotka olivat siis kulmissa. Jossain vaiheessa otettiin mukaan myös voltit. Ensin niin, että tehdään voltti yhden puomin kohdalle, ja sitten teimme molemmille puomeille isot pääty-ympyrät. Anni alkoi toimia jo omalla moottorilla. Laukkasi tosi kivasti, vaikka volteilla laukka välillä tippui raviin, mutta lopuksi saatiin jo hyviä laukka pätkiä ilman raviin siirtymisiä. Anni teki kerran pukin, mutta muuten oli kiltisti. Lopuksi otimme vielä laukkaa uraa pitkin ja loppuravit. Kun oltiin ravattu annettiin poneille pitkät ohjat ja käveltiin loppukäynnit. Anni yllätti jälleen ja oli tosi kiva!♥4 kommenttia: