lauantai 6. helmikuuta 2016

Fiilistelyä!

Tänään minulla oli ratsastus, listassa minun kohdallani luki Emer! Olin niin iloinen, koska menin Emerillä viimeksi syyskuussa. Pami oli jossakin muualla joten tuntimme piti Juulia. Kävelimme ensin alkukäynnit. Kun olimme kävelleet aloimme menemään niin, että tehdään käynnissä aina lyhyille ja pitkille sivuille pysähdykset, että saadaan poneja vähän kuulolle. Emer pysähtyi ihan tosi hyvin, vähän oli intoa lähteä jo liikkeelle, mutta muuten kuunteli hyvin! Vaihdoimme suuntaa ja teimme samat tähän suuntaan. Kun olimme hetken tehneet tuota tehtävää lähdimme raviin. Ravissa aloimme tekemään päätyihin pääty-ympyrät ja pitkien sivujen puolivälissä siirrettiin käytiin ja takaisin raviin. Emer vähän kaahotti, ja tuntui, että avut eivät menneet läpi. Lopuksi kuitenkin meni jo paremmin. Volteilla taivuttelin vähän Emeriä. Vaihdettin vielä suuntaa ja samat jutut.



Sitten käveltiin välikäynnit. Ope kertoi sillä aikaa tehtävän jotta aloimme sitten tekemään. Eli aina C ja L:stä käännettiin keskihalkaisialle ja lähdettiin väistämään. Emer väisti ihan tosi hyvin, piti vaan saada Emer vähän suoremmaksi. Emeriä en kyllä saanut missään vaiheessa ihan suoraksi, mutta saatiin muuten tosi hyviä pätkiä :D mentiin hetki harjoitusravia ja aloimme sitten laukkailemaan. Laukattiin aina pitkät sivut ja lyhyet sivut mentiin ravia.





Emer laukkasi tosi hyvin! Pienillä ravipätkillä Emer alkoi menemään muotoon ja saatiin myös vähän laukkaankin sitä  muotoa. Vaihdettiin suuntaa tehtiin samat laukat vielä tähän suuntaan. Mentiin vielä loppuravit jotka ravasin vähän pidemmällä ohjilla. Emer taipui kivasti ja saatiin paljon kehujakin, että  emer meni nättiä ravia ja hienosti muodossa! Mentiin sitten vielä loppukäynnit ja isot taputukset ponille!♥


Hieno Emer!♥
Hoidin vielä Emerin, Emer jatkoi klo 14 tunnille joten jätin sen karsinaan. 
Tässä oli nyt pitkästä aikaa tälläinen tuntipostaus, toivottavasti piditte! ;)

2 kommenttia: