lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2016 meidän matkassamme!

Moikka! Vuosi vaihtuu pian ja tässä postauksessa olisi tarkoitus miettiä kulunutta vuotta ja sen tapahtumia. Alkuvuoden kuvat ovat sitten tosi huonolaatuisia, mutta koittakaa kestää!

Tammikuu

Tammikuussa iskivät kovat paukkupakkset ja sen takia ratsastustunteja jouduttiin peruumaan. Turottarellakaan en päässyt ratsastamaan kun vasta loppukuusta. Ratsastustunteja oli vain kaksi jotka menin Annilla ja Celestellä. Turottarella lähinnä mentiin hankijumppaa pellolla, jolloin otettiin vaan käyntiä ja ravia. Käytiin myös ottamassa muutamia talvisiakuvia.
Helmikuu

Helmikuussa ei ollut mitään ihmeellistä, iskä oli aurannut lumeen niin sanotun "kentän" ei se mikään hirveän hyvä ollut ja aika pieni ja epätasainen, mutta kyllä siinä pystyi silti ratsastamaan ja otetiin myös muutamia laukkapätkiä. Kiviojilla sitten ratsuna toimi Emer, Anni, Ninni ja Enni.

Tämä on vuodelta 2015, mutta menköön nyt!


Maaliskuu

Humputeltiin Turtsin kanssa pellolla kun "kenttä" ei ollut enään hyvässä kunnossa, kun lumet olivat alkaneet sulaamaan joistaikin kohdista ja maa oli sitten erittäin vetinen. Kiviojilla ratsuina oli Anni, Fiona, Celeste ja vähän harvinaisempi ratsu Jason. Tässä kuussa myös Turon Palma, joka toimi meillä jalostustammana lähti hevostentaivaaseen.
Turon Palma ei ollut minulle mitenkään hirveän tärkeä, mutta olihan se Turottaren sisko
ja vaikka se oli välillä aika äksy ja arvonsa tunteva hevonen, kun aikoinaan ollut yksi parhaimpia
suomenhevosravureita, niin olihan se joskus lempeäkin ja kiva hoitaessa :)  Lepää rauhassa♥
Huhtikuu

Käytiin Turottaren kanssa aika useasti kävelyllä pellolla, kun se tuntui olevan aika yksinäinen välillä. Ratsastin sillä myös normaalisti pellolla. Kiviojilla mein Fionalla, Ninnillä ja kaksi kertaa Etydillä.
Toukokuu

Fionan kanssa treenattiin Kiviojan koulukisoihin, mutta rata meni kyllä päin puuta ja en ehtinyt edes verkata hyvin joten sekin kai yksi syypää huonoon rataan. Prosentit olivat kuitenkin 61.666% joten ihan hyvät ekoiksi koulukisoiksini! Muuten toukokuu meni aika rennosti. Kiviojilla menin siis kaksi kertaa Fionalla+ Koulukisat ja kaksi tuntia kuun lopussa Ninnillä ja maasto Emerillä.Kesäkuu

Koulut loppui ja kesäloma alkoi! Saatiin järkkäri ja näin myös parempia kuvia. Turtsin kanssa meni hyvin ja Kiviojilla hypättiin Emerin kanssa maastoesteitä, Ninnin kanssa koulua ja kauden vika tunti Emerillä ilman satulaa!

Heinäkuu

Emilia tuli meille pariksi päiväksi yöksi ja tehtiin kaikkea kivaa Turtsin kanssa! Paarmat vaan eivät tuntuneet jättävän meitä rauhaan! Kamu tuli meille jossain heinäkuun puolessa välissä, ja alettiin sen kanssa tekemään tuttavuutta. Kävin myös Idan kanssa EKR:n koulukansallisissa kuvailemassa. Ja loppukuusta oli sitten nokka kohti Turkua ja Kuninkuusraveja!


Minun ei ollut aluksi tarkoitus mennä tuonne selkään, mutta kävin sitten
muutamat laukat ottamssa joten älkää ihmetelkö vaatteitani!Elokuu

Kiviojilla tunnit pyörähtivät taas käyntiin ja heti ekalle tunnille sain Fionan♥ Muita ratsuja oli Emer ja Ninni. Kiviojilla oli myös perjantaina 19.8. koulukisat joissa menin Fionalla ja luokkana sama mitä viimeeksikin eli Helppo C, E.B Special. Tällä kertaa kisat menivät hyvin ja prosentit olivat 64.04% ja 7. sija, ei yletetty ihan ruusukkeille, mutta hyvä sija ja rata ja hienoin poni♥ Ratsastin myös ekaata kertaa Kamulla ja ratsastelin myös Turtsilla.Syyskuu

Kiviojilla ratsuja olivat Enni, Queen, Ninni ja Daalia. Queenin kanssa hypeltiin ja tuli rikottua este-enkkakin ja Queenin kanssa pyörähdettiin 60cm estekisoissa, rataan en ollut tyytyväinen, mutta puhdasrta kuitenkin saatiin! Heppojen kanssa meni hyvin ratsasteltiin molemmilla ja käytiin ottamssa syksyisiä kuvia. Käytiin myös aika paljon irtojuoksuttamssa hevosia.


Lokakuu

Alettiin Turtsin kanssa treenailemaan pokheenväistöjä ja tässä kuussa meillä alkoi loksahdella oikeita paloja paikoilleen. Tunneilla menin 2 kertaa Daalialla ja kerran hypeltiinkin. Menin myös Etydillä 2 kertaa ja kerran pääsin vihdoin Fionan selkään, jonka kanssa käytiinkin maastossa ja tultiin vielä takaisin kentälle loppuverkkaamaan ja poni alkoi menemän vähän pyöreäksikin! Hieno poni♥
Marraskuu

Vähän hiljaisempi kuukausi, mutta pari kertaa kävin ratsastamssa Kamulla ja Turtsillakin pari kertaa ja Kamun kanssa treenailtiin temppuja ja tehtiin muita maastakäsittelyitä. Kiviojilla menin Ninnillä, Daalialla ja Ennillä.
Joulukuu

Nuoska lumi esti suurimmaksi osakisi ratsastamisen, kun kenkiin kertyi isot tilsat, mutta kerran käytiin turtsin kanssa käppäilemässä ja Kiviojilla ratsastustunteja oli vain kaksi koska itse olin joulukuun alkuviikkoina kipeänä. Menin ilman satulaa Queenilla ja vuoden vika tunti oli hyvä lopettaa leikkituntiin Fionalla♥ (tietenkin ilman satulaa)Älkää välittäkö ilmeestäni, katsokaa ponia ;)

Hyvää uutta vuotta 2017 kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja hyviä kuvia kaikki varsinkin nuo vuoden loppupuolen kuvat jotka taidettu ottaa järkkärillä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja nuo vuoden loppukuvat on otettu järkkärillä :)

    VastaaPoista