sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Talvi tuli!


Nyt talvi on sitten virallisesti tullut ja luntakin ollaan saatu. Ihanaa kun kaikki ei ole niin harmaata! Hepoistakin ollaan käyty aika monta kertaa ottamassa otoksia ja ollaan laitettu ne jo talvitarhoihin. Huomaa kyllä heti, että hepat ovat laihtuneet kun ei ole enään tuoretta heinää, vaikka kyllä ne vieläkin aika pulleita ovat, mutta ei sentään enään niin pulleita mitä kesällä, ja Turotar tässä oikeastaan se pullukka on, kun Kamu ei lihoa niin paljon. Ja Kamun tarhaan on muuten jouduttu laittamaan sähkölankaa kun on jo pari kertaa karannut aitauksesta ja kaatanuut portinkin kerran!



Ratsastukset ovat jäänneet taas vähän vähemmälle kun koulu painaa päälle ja illat alkaa olla niin pimeitä. Tänään pääsinkin vihdoin ratsastamaan Turottarella ja heppa oli ihan tosi hieno, rentoutui kivasti jopa ravissa ja myötäsi niskasta! Jes, ei enään vaan touhota menemään! Niin hieno heppa♥




Kiviojilla olen taas mennyt aika monella ponilla Fionalla, Ninnillä ja eilen Daalialla. Fioan kanssa käytiin maastossa ja tultiin vielä laukkailemaan kentälle, ja Fiona alkoi hakemaan muotoakin loppuverkoissa♥ Ninnin kanssa ei taas sujunut oikein ja poni oli vähän juntti. Daalian kanssa harjoiteltiin istuntaa ja poni oli oikein kiva!

Daalia kuvat (c) Alina. T



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti