lauantai 8. lokakuuta 2016

Mainio heppa♥


Moikka! Ratsastin tuossa pari päivää sitten Turottarella ja sain ratsastuksesta kuviakin, vihdoin! Käveltiin alkukäyynnit ja kun olin hetken kävellyt otin ohjat tuntumalle ja tein muutamia voltteja ja pysähdyksä, otin myös parit peruutukset. Turtsi tuntui ihan hyvältä ja lähdin raviin.Ravissa hain vain hyvää tuntumaa ja tahdikasta ravia, tein myös muutamia voltteja ja isoja ympyröitä. Kun ravi oli jo vähän tasaantunut siirsin käytiin ja otin muutamat pohkeenväistöt niin, että tulen pellon lyhemmästä sivusta väistämään pitkälle sivulle päin. Ei siinä hirveästi pohkeenväitöä kyllä tullut, mutta muutamia sinnepäin olevia askelia, pitää tuota pohkeenäistöä alkaa treenaamaan enemmänkin!
Mentiin sitten vilä vähän aikaa käyntiä ja heppa alkoi jo ehkä vähän myötämään niskasta ja rentoutumaan, voi kun saataisiin tuo rentous säilymään ravissakin!

Yritettiin säätää jotain pohkeenväistöä...


Lähdin sitten raviin ja tein taas muutamia voltteja ja siirtymisiä harjoitusravissa. Käveltiin sitten välikäynnit ja lähdin raviin ja otin yhdellä sivulla laukkaa. Yritin saada laukan nousemaan rauhallisesta ravista eikä kiihdytyksestä. Turtsi nostikin pari kertaa laukan jo aika hyvin, vaikka vielä vähän kiihdytteli. Laukka pyöri hyvin ja voin olla kyllä tyytyväinen Turtsiin!♥ Otettiin myös kevyessäistunnussa vähän laukkaa.

Otettiin vielä toiseen suuntaan laukkaa heppa oli jo vähän väsähtänyt, kun kunto ei ole vielä ihan parhaimillaan, mutta alkaa sitä lihasta jo tulla läskin tilallekkin! Loppuverkat ravasin pitkillä ohjilla, ensin piti jarrutella vähän hevosta kun oli vielä niin kiihdyksissä laukkojen jälkeen, mutta heppa kuitenkin rauhottui nopeasti ja saatiin taas hyvä ravi. Kävelin sitten loppukäynnit vähän vapaamin ympäri peltoa. 

 


Tässä oli nyt pitkästä aikaa postausta meidän omien heppojen ratsasteluista, toivottavasti piditte! Ja pahoittelut jos värimaailma vaihtuu joissain kuvissa!

4 kommenttia:

  1. Todella hyvä postaus! Kivoja kuvia. Tälläisiä lisää kuvien kera!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ompas todella kiva tämä nykyinen ulkoasu, tykkään erityisesti tästä bannerista! :) Ja pakko mainta, että tämän postauksen kuvatkin ovat todella onnistuneita!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista