sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Onnellinen ♥

Todellakin onnellinen pariviikkoa sitten pääsin kolmen kuukauden tauon jälkeen Fionan selkään! Listassa luki Etydi, mutta vaihdoin Henriikan kanssa poneja joten sain Fionan♥ Tunnisa en hirveästi muista mitään sillä siitä on jo kaksi viikkoa. Alkuverkoissa ravailtiin ja tehtiin C päätyyn voltti, voltille oltiin aseteltu kolme puomia. Fiona oli alkuun vähän laiskahko, mutta loppuun päin reipastui. Tehtiin myös sellaista tehtvää, että mentiin pitkät sivut kevyessä istunnassa ja C päädyssä edelleen puomeille voltti. Tehtiin samaa tehtävää toiseen suuntaan, ja käveltiin välikäynnit.

Tämä ja alin kuva (c) Viivi Viskari
Välikäyntejen jälkeen alettiin tekemään sellaista laukkatehtävää, että nostetaan pitkän sivun puolivälistä laukka, tehdään laukassa voltti puomeille, ja seuraava pitkäsivu laukataan kevyessä istunnassa. Fiona reipastui huomattavasti kun alettiin laukkaamana. Puomeilla poni oli super ja saatiin tosi hyviä pätkiä. Välillä poni valui vähään pitäksi, mutta saatiin se korjattua hyvin. Kevyessä istunnassa poni oli reipas ja laukkasi sujuvasti! Tehtiin tuo vielä pari kertaa, ja tehtiin sama toiseen suuntaan. Toisessa suunnassa laukka ei pyörinyt niin hyvin mitä toisessa suunnassa, mutta lopuksi saatiin aika kiva pätkä ja saatiin Pamiltakin kehuja! Loppuraveissa tehtiin vielä voltteja puomeille. Poni oli loppuraveissa kivan reipas ja pamikin sanoi, että se liikkuu kivasti eteenpäin. sitten vielä loppukäynnit ja isot taputukset ponille. Fiona jatkoi vielä toiselle tunnille. Olen poniin tosi tyytyväinen ja on se yksinkeryaisesti vaan parhain!♥



Viimeviikolla sitten menin Etydillä ja mentiin kavalleteja ja lopuksi noin 40cm este, Etydi oli aika kuuma kalle, mutta pysyi hyvin hallinnassa ja teki kivat pomput ja hypyt! Eilen menin Ninnillä menttiin yhtä kavallettia ja kahta estettä joista toinen nostettiin lopuksi 50cm. Ninni ei kyllä ole mikään esteponi, mutta ihan kivasti se meni, en kuitenkaan hyppäisi ehkä uudestaan.. No tässä oli sitten pientä raporttia lauantain tunneista, kuvia ei nyt hirveässsti ole, mutta toivottavasti tykkäsitte!

2 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus, kuvia olisi voinut olla hieman enemmän jos sellaisia on.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja juu kuvia ei kyl enempää valitettavasti ollut

    VastaaPoista