sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Höntsäilyä

Nyt tulee taas tälläinen kuulumispostaus. Toivotaan. että näitä ei nyt vähään aikaan tulisi...Olette varmaan huomanneet jo kokonaan uuden ulkoasun blogissani, bannerria pitää vielä hioa, mutta muuten olen aika tyytyväinen!

Turottarella ollaan nyt Idan kanssa ratsasteltu ja puuhailtu viimeaikoina aika paljon. Enkä ole teille siitä mitään postannut, syynä on ollut se, ettei ole ollut hirveästi kuvia. Ollaan käyty Turottaren kanssa pienillä lenkeillä pelloilla aika useasti. Heppa on yrittänyt syödä jotain pieniä vihreitä heiniä mitä nyt jo kasvaa, ihanaa kun kohta on kesä!! Ratsastaessa heppa on ollut aika kiva, vaikka välillä on ollut huonoja päiviä jolloin mitkään avut ei mene läpi ja heppa vaan lähtee alta. Ja mollemmilla on mennyt hermot, mutta kyllä niitä onnistuneita päiviäkin löytyy ;)


Tuolloin oli vielä lunta jonkin verran, nyt kaikki lähes suolanneet pois!


Olen nyt innostunut aika paljon kuvailemaan!
Heppa vaan osaa poseerata♥


Viime lauantaina en päässyt tunnille, mutta eilen menin Etydillä, aika kuuma- Kalle se taas oli, mutta hyviäkin pätkiä saatiin. Tunnilla harjoiteltiin lähinnä helppo c, e.b. special juttuja sillä parin viikon päästä on tulossa koulukisat jonne itsekkin ilmottauduin, ponitoiveena Fiona♥

Tb, 3 viikkoa taakseppäin, jollaoin ratsuna oli myös Etydi.
(c) Heta.S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti