perjantai 1. syyskuuta 2017

Hyvää kuuluu!

Viime aikoina ei ole hirveästi ollut motivaatiota tehdä postauksia, ja täst edes aion päivitellä tänne vain silloin kun tuntuu, että tekisi mieli kirjoittaa postausta. Joten blogi ei tule olemaan niin hirveän aktiivinen enään, enkä tiedä, että onkohan se koskaan ollukkaan... Blogia haluan kuitenkin aina välillä päivitellä, joten postaukset ei suinkaan lopu. Jos kuitenkin haluatte seurata heppailujani enemmän, niin instagramiin (@kia_equestrian) päivittelen aktiivisesti, joten kannattaa laittaa seurantaan, jos kiinnostaa!



Kamulle ja Turottarelle kuuluu hyvää! Ollaan siskoni kanssa ratsasteltu molemmilla ja hepat ovat liikkuneet kivasti! Kentällä ei tällä hetkellä pysty laukkaamaan, sillä tuo hiekka mikä siinä on, on vielä hiukan upottavaa, kun siihen laitetaan pintahiekka vasta keväällä kun lumet ovat sulaneet pois, sillä tuo lumi muotoilee kentän hiekan oikeaan muotoonsa, jolloin on hyvä vasta laittaa viimeinen kantavampi kerros. Joten ainakin syksy menee käyntiä ja ravia treenaten. Mutta eipä itseä tuo juurikaan haittaa!

Viime sunnuntaina Turotar ja Kamu saivatkin vierailevia ratsastajia selkäänsä, kun kaverimme Emilia ja Aino kävivät meillä ratsastamassa molemmilla puoliksi. Tämä oli myös eka kerta meidän aikana kun Kamulla ratsastaa joku sille vieras ihminen. Siihen nähden Kamu käyttäyti tosi nätisti ja Turtsikin oli oikein kiltisti ja molemmilla meni ratsastelut hienosti! Itse kävin myös vetämässä alkuverkat Turtsilla ja Emilia jakeli meille vähän vinkkejä kentän reunalta. Turtsi oli tosi kiva ratsastaa ja välillä tuli ihan super pätkiä!


Kiviojilla olen mennyt elokussa 2 kertaa Fionalla ja kerran Leijalla. Fionan kanssa mentiin kerran pientä innaria puomeilla ja kavalleteilla. Leijan kanssa hypättiin ja viime viikolla menin Fionalla maastossa. Fiona on ollut ihan kiva ja maastossa super kiva!  Leijan kanssa meni kans kivasti, vähän oli hakemista esteillä, mutta loppua kohden parani.

Tb koulukisoihin♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti