keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kevään tuoksuja

Heippa taas pitkstä aikaa! Taas on tullut pientä postaustaukoa kun näin keväällä on aina hirveä koeryysys, eikä ole hirveästi ehtinyt panostaa blogiin. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus kertoa vähän viimeaikojen tapahtumia ja myös tulevia ;)

Pelto on meillä nyt sulanut tosin vielä vähän aika sitten se oli ihan vetinen joten käytiin Turtsin kanssa vaan käppäilemässä ja tehtiin peruutuksia, pysähdyksiä ja joitain kiemuroita siellä missä oli vähän kuivempaa. Nyt kuitenkin pelto vaikuttaa kuivemmalta ja ainakin siellä pystyy jo ravata ja ehkä laukatakkin. Kamunkin kyytiinkin päästään nousemaan nyt kun pelto on ratsastuskunnossa.Mutta onneksi ei enään kauaa tarvitse kärsiä peltoratsasteluista, sillä meille rakennetaan kenttä!! Olen niin kovin odottanut tätä, että saadaan kunnon kenttä missä voi treenata ns. vakavemmin. Kamuakin on paljon helpompi kehittää kun saadaan kunnon hiekkapohja. Kenttä rakentuu meille tässä kevään ja kesän mittaan.

Kiviojan tunneista en olekkaan pitkää aikaan tehnyt mitään postausta, sillä en ole saanut yleensä kun pari kuvaa tunnista, mutta olen nyt pari kertaa mennyt Erinillä ja poni on ollut ihan tosi kiva! Itse olen tajunnut jotain siellä satulassa oikein ja ollaan välillä löydetty kiva muotokin sieltä lopuksi! Hieno poni♥ Viimetunnilla meillä oli maasto ja odotetusti menin Queenilla ja poni oli ihan kiva :)


Pian blogin ulkoasukin alkaa muuttua keväisemmäksi, en vaan tiedä vielä mitä teen tuon bannerin kanssa kun nykyään kaikki hyvät bannerin tekijät eivät enään tee bannereita,  ja en oikein itsekkään niitä osaa tehdä, mutta eiköhän sieltä jonkun lainen banneri tule ;)  Tämä postaus olisi nyt tässä toivottavasti tykkäsitte ja kertokaa jos tiedätte jonkun joka ottaisi banneritilauksia vastaan ja osaisi tehdä kivoja sellaisia! ;)2 kommenttia:

  1. Suuresti onnea teille tulevasta kentästä! :)
    Varmasti huippu fiilis sitten kun kenttä löytyy omastakin takaa :)
    Ihania kuvia tässä postauksessa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja oon kyllä ihan fiiliksissä! :)

    VastaaPoista