perjantai 10. maaliskuuta 2017

Vähän kaikkea

Moikka! Jokinen aika sitten päästettiin hepat laukkailemaan pellolle, että saisivat purettua vähän energiaansa, varsinkin Kamu. Hepat eivät niin hirveästi innotuneet, mutta muutamat laukka spurtit sieltä tuli :)



Ollaan myös hiihtolomalla ratsasteltu hepoilla ja yksi päivä Emiliakin kävi Turottaren selässä. Turtsi on mennyt ihan kivasti ja Kamunkin selässä on tullut käytyä ja nyt heppa oli jo vähän rauhallisempi, joten siellä selässä pystyi myös tekemään jotain. Tehtiinkin voltteja ja pysähdyksiä ja Kamu kuunteli ihan kivasti mitä pyysin :) Harmi ettei näistä Kamun ratsastuksista ole kuvia, kun Ida unohti ottaa kameran mukaan.



Hepat saavatkin nyt vähän lomaa noin viikon ja palaillaan sitten Turtsin kanssa treenailmeaan ja Kamun kanssa lähdetään hakemaan vaan hyvää edistystä kohti ratsun uraa :D

Kiviojilla olen mennyt nyt yhden maaston Queenilla, Annin kanssa treenattu yksi tunti pohkeenväistöjä ja viimetunnilla menin Etydillä ja tehtiin vähän kaikenlaista kuten käynnistä laukannostoja, jotka sujuivatkin ihan hyvin, vaikka välillä poni kävi vähän kierroksilla ja oli paikoittain vähän jäykkä. Tällä viikolla en pääsekkään tunnille, mutta ensi viikolla sitten. Ja toivotaan, että nyt kun kevättä kohti mennään, niin kenttä sulaisi pian ja päästäisiin hyppäämään!


4 kommenttia:

  1. Hauska tuo ensimmäinen kuva en ehkä kestä :DD
    Mutta hienoa kuulla, että teille sujuu oikein hyvin :)
    Niinpä kevättä ootellessa!

    VastaaPoista
  2. Jep, Kamu otti kaiken ilon irti ;) Ja kiitos!

    VastaaPoista
  3. Tuo ensimmäinen kuva on kyllä ihana! :D Nää on kyllä muutenkin onnistuneita kuvia :) Kiva postaus!

    VastaaPoista