perjantai 8. heinäkuuta 2016

Pari erilaista päivää!

Toissaviikolla minun ja Idan kaveri Emilia oli meillä yökylässä tiistaista keskiviikkoon. Joten tässä postauksessa olisi tarkoitus kertoa näistä kahdesta päivästä :D

Tiistai 28.6.

Emilia tuli meille jossain kolmen jälkeen, siinä sitten aika pian lähdettiin ratsastamaan Turtsilla. Haettiin heppa ja laitettiin valmiiksi ja lähdettiin pellolle. Emilia ratsasti kaikki askel-lajit läpi, ja molemmilla näytti menevän hyvin! Minun ei ollut tarkoitus ratsastaa Turtsilla, mutta laukassin sillä kuitenkin muutaman laukkapätkän.

Niikun jo mainitsin tarkoituksena ei ollut itse ratsastaa joten älkää ihmetelkö vaatteita!
Kaikki postauksen kuvat (c) Emilia  Pelolla oli niin paljon paarmoja, ettei Emilia sinne selkään enään mennyt kun oli muutenkin jo saanut paarmojen puremia, joten  Ida ratsasti loppuverkat. Pestiin Turotar vielä ratsastuksen jälkeen ja vietiin se laitumelle.Pelolla oli niin paljon paarmoja, ettei Emilia sinne selkään enään mennyt kun oli muutenkin jo saanut paarmojen puremia, joten  Ida ratsasti loppuverkat. Pestiin Turotar vielä ratsastuksen jälkeen ja vietiin se laitumelle.
 Illalla otettiin vielä auringon laskiessa kuvia Turtsin kanssa♥
Tämä kuva (c) Ida
Keskiviikko 29.6.

Keskiviikkona käytiin ratsastamassa siinä 12 aikaan. Tarkoituksena oli, että mentäisiin ilman satulaa ja tehtäisiin siellä selässä kaikkea hauskaa esim. Että kaksi ratsastajaa on selässä. Se kuitenkin vähän jäi, koska jälleen oli niin paljon paarmoja, ehkä sitten ensi kerralla! Emilia ratsasti ensin Turtsilla  käyntiä ja ravia ja sitten minä myös. Ja sitten jo lopetettiinkin.


4 aikaan suunnattiinkin Kiviojille katsomaan Emilian hoitoponia Ronjaa joka siis asustelee Hubsilla, mutta ponit oltiin tuotu laiduntamaan kesälaitumille  Kiviojille. Kuvattiin myös tunteja ja itse kävin moikkaamassa Fionaa laitumella. Lähdettiin sitten 7 aikoihin kotiin, ja Emiliaa tultiikin pian sitten hakemaan. Kokonaisuudessa oli kyllä kivat Kaksi päivää!


             Kuvattiin myös videopostaus näistä kahdesta päivästä, josta laitan linkin myöhemmin!
                                                            

                    

2 kommenttia: