sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Hyvän mielen ratsastus

Perjantaina ratsastin Turottarella. Tällä kertaa ajattelin ratsastaa ihan kevyesti, turtsi oli muutenkin juoksennellu tarhassa kun ei halunnut antaa kiinni.. Siskoni Ida sai muuten järjestelmäkameran ja toki minäkin saan sillä kuvata, joten nyt tulee parempaa materiaaliakin blogiin! Nyt kuitenkin aiheeseen. 


Käveltiin alkukäynnit ja aloin sitten tekemään muutamia voltteja käynissä. Lähdin sitten raviin ja ravattiin ensin uraa pitkin. Pellolla kun kasvaa heinää ja nyt kun siinä on ratsastettu niin pellolle on tullut sellainen ura, jota pitkin onkin hyvä ratsastaa. Ravissa Turotar tuntui vain ravaavan alta, joten tein yhdelle sivulle voltin aina ulos päin urasta ja taivuttelin voltilla ja välillä jäin ravaamaan voltille, että Turotar vähän rauhoittuisi.
Kävelin yhden kierroksen ja lähdin ravaamaan ja Turtsi ravasi paljon rauhallisemmin. Sitten kun olin vähän aikaa ravnnut uralla vaihdoin suuntaa ja tähän suuntaan tein ravissa myös yhden voltin jossa taivuttelin, Turtsi ravasi jo paljon paremmin. Vaihdoin suuntaa ja kävelin välikäynnit.
Kun oltiin hetki kävelty lähdin ravaamaan ja laukkasin kaksi sivua, Turtsi laukkasi tosi hyvin ja taidettiin ottaa laukkoja vaan sellaiset 3 kappaletta, kun muutenkin otettiin aika rennosti. Ravattiin vielä loppuravit ja loppukäynnit ja isot taputukset hepalle♥7 kommenttia: